ماهی آکواریومی

نکته ی مهم دیگر انتخاب نوع ماهی است .

باید توجه داشت که فقط می توان یک گونه از انواع  ماهی ها را برای نگه داری انتخاب نمود یا گوشتخوار یا گیاهخوار. 

نگه داری همزمان گوشتخوارها و گیاهخوارها نتیجه ای جز نابودی نوع  گیاهخوار نخواهد داشت.

باید توجه داشت نگه داری هر گونه شرایط خاص خود  را می طلبد و هر کدام ویژگی منحصر به فرد خود را دارند .

گوشتخوارها ضد ضربه ترند ومقاومت بیشتری در برایر عوامل بیرونی دارند .

گیاه خوارها در اکثر موارد به راحتی تکثیر می شوند و تولید مثل آنها حتی برای مبتدی ها نیز به مراتب راحت تر از گوشتخوارها است.(البته  استثناهای زیادی هم وجود دارد .)

انواع مختلف گیاهخوار غالبا  قابل نگه داری در کنار هم هستند (استثنا وحود دارد مثلا دیسکس ها کلیه  ی ماهی های کوچکتر از خود را می خورند .)

ولی گوشتخوارها سازگاری کمتری با هم دارند و به راحتی نمی شود آنها را در کنار هم قرار داد مثلا پیراناها به هیج ماهی دیگری رحم نمی کنند و خیلی از فلاورها  دشمن هر نوع ماهی دیگری محسوب می شوند . بیشتر گوشتخوارها در اکثر موارد ماهی های کوچکتر خود را به عنوان یک وعده ی غذایی مورد عنایت قرار می دهند . و اکیدا توصیه می شود  حتی ماهی های گوشتخوار سازگار با هم را با اندازه ی یکسان در یک تانک قرار دهید .

گیاهخوارها در مقابل تغییرات دمایی حساس ترند و کمترین تغییر دما (حتی در حد یک درجه ) می تواند آنها را دچار مشکل کند و مرگ پایان کار آنهاست .

گوشنخوارها تنوع بیشتری دارند ولی همان طور که گفتیم ترکیب آنها با یکدیگر سخت تر از گیاهخوارها است .

از نظر غذایی تقریبا شرایط یکسانی دارند و تقریبا غذاهای مشترکی دارند ولی میزان غذای مصرفی آنها یا هم متفاوت است .

گوشتخواها نیاز بیشتری به غذاهای گوشتی مثل دل و جگر و... دارند و رژیم غذایی آنها سخت تر است (کمی).

مرگ و میر در گیاهخوارها بیشتر است و عمر کمتری دارند .

در نهایت اینکه گیاهخوارها معمولا ارزان قیمت ترند و  همه ی انواع آن در  همه ی آکواریوم فروشی ها یافت می شود .

دسته بندی انواع گوشتخوار و گیاهخوار

نوشته شده در سه شنبه بیستم بهمن 1388ساعت 13:47 توسط محمد جویا|



قالب جدید وبلاگ پیچك دات نت